top of page

Dětská jóga s rodičem s angličtinou

Den

Středa

Čas

16:00 - 17:00

Cena

2100 kč

Image-empty-state.png

Lektor

Helena McAlorum

Helena Mcalorum je certifikovaná lektorka hatha jógy s několikaletou praxí a lektorka dětské jógy. Na jejich lekcích naleznete dynamiku, protažení, ale i klid, harmonii a radost z pohybu. Ve svých lekcích se zaměřuje na dech. V dnešní době člověk pořád někam spěchá, jóga nás učí se zastavit a být v přítomném okamžiku. Při pravidelném praktikování uvidíte kladné výsledky na vaše tělo, mysl a duši.

O aktivitě

Zařazení aktivity:

Pohybové

Věková kategorie:

Pro děti 2 - 4 roky

Začátek:

Konec:

Kapacita:

Místo konání:

Kontakt:

6.2.2023

5.6.2023

12

nám. Třebízského 48

Email: klicek-pravyhradec@seznam.cz

Tel.: 730 935 400

Popis aktivity:

Základem lekce je příběh, který doprovází zábavné jógové pozice a akrobatické kousky. Lekce jsou obohaceny o angličtinu. Děti v tomto období milují blbnutí a srandu a to na lekcích jógy nebude chybět. Dostanete také doporučení a návody na domácí společné jógování. Nebude chybět relaxace a masáže na závěr.

 

Poznámky:

Cena kurzu (14 lekcí) je 2100 Kč + 150 Kč jednorázový členský příspěvek.

Po přihlášení na kurz Vám přijde email ( email je potvrzení,že přihláška dorazila v pořádku), kde budou podklady pro platbu, záloha je splatná do 7 dnů po přihlášení, doplatek je 15.3.2023. Po  přihlášení po 15.3.2023se platí celá část a to do dvou dnů. Záloha je nevratná. V případě, že na kurz nenastoupíte, tak  se  jedná o 100% storno poplatek ve výši Vaší zálohy. V případě,že bude kroužek z naší strany zrušen nebo přesunut vrátíme Vám  na písemné požádání celou část Vaši platby. Omluvy je třeba čerpat  formou náhrad.  Nevracíme kurzovné.

bottom of page